Bliver frivillig

Tekst

Thisted Basketball Klub er en klassisk forening, der ikke vil kunne fungere uden din hjælp og frivillighed. Uden denne skulle kontingentet dels være højere og samtidig ville der i vores øjne slet ikke være tale om en forening eller et fællesskab. Vi tror nemlig på, at Thiste basket ikke kun handler om at spille basket, men i lige så høj grad handler om socialt samvær og at være en del af et fællesskab.

Alle kan være med til at gøre Thisted basket til en fed forening, og et rart sted at være.


Rollen som frivillig er for dig, der gerne vil deltage i det lokale fællesskab. Vi garanterer gode oplevelser, nye venskaber og ikke mindst glade børn og voksne.

Som frivillig i Thisted Basket kan du være frivillig i det omfang du ønsker. Det vigtigste er, at du har godt humør og har lyst til at engagere dig i klubben.


Sådan tilmelder du dig

I Thisted basket er vi hele tiden på udkig efter friske kræfter, der har lyst til at engagere sig i klubben. 

Du kan starte i det små med at bage en kage eller bistå med hjælp til træningen, eller du kan arrangere større sociale aktiviteter eller melde dig som holdleder. 

Hvis du kan fornemme det meningsfulde i at engagere dig i klubben, er du altid velkommen til at kontakte formanden på email rasmusvestervig@gmail.com